Therese Lindgren säljer sina andelar i India Beauty

Therese Lindgren skapade India Beauty för fem år sedan med målet att skapa de perfekta veganska produkterna. Hon har under dessa fem år skapat många smink- & skönhetsprodukter samt hudvård. Hon skapade India Beauty då hon tyckte det var nästintill omöjligt att hitta veganska produkter, då de flesta på något sätt var testade på djur.

Idag ser dock marknaden annorlunda ut och det finns många märken som är veganska. Therese anser att hon har påverkat marknaden mycket med att bli mer vegansk.

Fem år senare har hon valt att ta steget att sälja sina tjugo procent i företaget till CCS Skincare Brands AB och de äger nu hela företaget. Hon är noga med att informera alla om att de kommer fortsätta jobba med företaget på samma sätt som hon och ha samma värderingar som India Beauty alltid haft. Ha i åtanken att trots att hon inte längre äger företaget eller jobbar med det på samma sätt så kommer hon vara ansiktet utåt för India Beauty, ett tag till.

Vad hon fick för sina andelar i bolaget är okänt men summan är nog på miljoner då hennes företag är väl känt och går med vinst.

0 0 votes
Article Rating

Lämna ett svar

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x