Viktor Frisk startar Youtubekanal med sin fästman

Viktor Frisk gick ner på knä och friade till sin pojkvän under en fest i Stockholm och hans pojkvän sa ja. Nu har Viktor och hans fästman gått ut med att de startat en youtubekanal ihop som heter “Viktor Frisk & Andreas Gran”.

Planen är att dom ska lägga upp en video varje söndag där vi får följa med i deras vardag och få en inblick i hur deras liv ser ut. Dom har lagt ut sin första video på kanalen som är en teaser som ni kan se här nedan.

Utöver detta så har Margaux Dietz lagt upp en ny video där man även får ta del av Viktors frieri till Andreas då hon var med och hjälpte honom att planera frieriet.

0 0 votes
Article Rating

Lämna ett svar

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x