• Viktor Frisk startar Youtubekanal med sin fästman

  Viktor Frisk gick ner på knä och friade till sin pojkvän under en fest i Stockholm och hans pojkvän sa ja. Nu har Viktor och hans fästman gått ut med att de startat en youtubekanal ihop som heter ”Viktor Frisk & Andreas Gran”.

  Planen är att dom ska lägga upp en video varje söndag där vi får följa med i deras vardag och få en inblick i hur deras liv ser ut. Dom har lagt ut sin första video på kanalen som är en teaser som ni kan se här nedan.

  Utöver detta så har Margaux Dietz lagt upp en ny video där man även får ta del av Viktors frieri till Andreas då hon var med och hjälpte honom att planera frieriet.

 • Linn Ahlborg och Carl är inte längre ihop

  För två år sedan blev Linn ihop med Carl men de är inte ihop längre.

 • Ida Warg hade inte Covid

  Varför tror du inte det är Corona du fått?

  Svar: Det var ett himla tjat om covid. Först så har vi alla redan haft covid och Sofia hade det för typ 1,5 mån sedan och hon är lika sjuk som mig. Så konstigt om hon skulle få det så snabbt igen. Sedan tog jag ett test som var negativt. Covid var mycket mildare på mig än detta. Tror det är någon dunderinfluensa som legat och vilat under covid och är nu tillbaka starkare än någonsin.

 • Therese Lindgren säljer sina andelar i India Beauty

  Therese Lindgren skapade India Beauty för fem år sedan med målet att skapa de perfekta veganska produkterna. Hon har under dessa fem år skapat många smink- & skönhetsprodukter samt hudvård. Hon skapade India Beauty då hon tyckte det var nästintill omöjligt att hitta veganska produkter, då de flesta på något sätt var testade på djur.

  Idag ser dock marknaden annorlunda ut och det finns många märken som är veganska. Therese anser att hon har påverkat marknaden mycket med att bli mer vegansk.

  Fem år senare har hon valt att ta steget att sälja sina tjugo procent i företaget till CCS Skincare Brands AB och de äger nu hela företaget. Hon är noga med att informera alla om att de kommer fortsätta jobba med företaget på samma sätt som hon och ha samma värderingar som India Beauty alltid haft. Ha i åtanken att trots att hon inte längre äger företaget eller jobbar med det på samma sätt så kommer hon vara ansiktet utåt för India Beauty, ett tag till.

  Vad hon fick för sina andelar i bolaget är okänt men summan är nog på miljoner då hennes företag är väl känt och går med vinst.

 • Alicia Vikander trodde inte hon kunde bli mamma

  Alicia Vikander berättar nu om det nya livet som förälder och om den knaggliga vägen mot att bli mamma.

  Alicia Vikander 33 och Michael Fassbender 44 har varit ganska förtegna om sina framtidsplaner kring att bilda familj. I oktober 2020 spekulerades i om hon var med barn men de valde att inte svara på några frågor. Men när man i början av augusti förra året såg Alicia och Michael med en bebis var det inte svårt att lägga ihop ett och ett. Paret hade fått en pandemibebis.

  – Jag försöket bli gravid ett tag. Så jag hade tuffa perioder under karantänen. Jag kämpade en tid, säger hon.

  Hon avslöjar det jobbiga missfallet. Oscarsvinnaren berättar att hon inte hade några planer på att bli mamma. Det var först efter ett missfall som hon förstod att hon ville ha barn.

  – Ett tag trodde jag inte att jag kunde bli gravid, fortsätter hon samtidigt om hon går in på hur livet ser ut idag.

  – I min familj, med make och mitt barn så reser vi alltid tillsammans. Det är regeln. Vi tar jobb så att någon av oss alltid kan vara med bebisen.

  Paret träffades under filminspelningen av Fyren mellan haven.

 • Justin har sagt att Drake är en player hon [Hailey] borde hålla sig borta ifrån

  Hailey hade en romans med Drake 2016. Romansen är åter i ropet tack vare Justin 28 reaktion.

 • Pete Davidson måste skriva kontrakt för att få fria till Kim

  Kris vill att Pete ska bli en del av varumärket. Han måste signa ett kontrakt. Kris ser det som att Kim behöver en partner som kan jobba med familjen och passa in i deras planer långsiktigt. Hon vill att Pete ska gå med på att bli en del av varumärket och att han ger Kris fulla ansvaret för bröllop, barn mm.

  Pete 28 ses som en tillgång och Kris vet att han kommer bli en bra svärson och vara en tillgång till deras varumärke. Om Pete och Kris förlovar sig får de nog mer problem än bara Kris. Kims ex Kanye visar gärna sitt missnöje över relationen.

 • Johnny Depp ft exfrun

  Johnny Depp, 58,stämmer tidningen Washington Post då de pekat ut honom som en hustrumisshandlare när de publicerat en essä av hans exfru Amber Heard där hon skrev om att leva i en våldsam relation. Amber vittnat mot Johnny Depp.

  Johnny Depp erkände att han tagit kokain med Marilyn Manson. Han säger att de söp ihop samt tog kokain ihop ett par gånger. Han säger att bilden av honom som en kokainmissbrukare som slår kvinnor har kostat honom mycket.

  En privatskötare säger att Amber brukade initiera bråk med Johnny. Följa efter honom när han söörsökte komma bort från henne för att få honom arg. Hon har aldrig bevittnat Johnny vara våldsam mot Amber.

  Johnny Depp har stämt exfrun Amber Heard på 50 miljoner dollar. Amber har nu svarat med att stämma honom på 100 miljoner.

 • maskerad man bröt sig in hos the beckhams

  En man har lyckats bryta sig in hos the beckhams medan de var hemma. Föräldrarna var på nedervåningen med sin dotter Harper, 10, när en inbrottstjuv slog sönder glaset till ett gästrum.

  Familjen var väldigt skakade av det som hänt. Det är inte första gången de har inbrott och det har gjort Victoria paranoid. Hon loggar hela tiden in på deras kamerarsystem.

 • Will Smith till rehab

  Will Smith gav Chris Rock en örfil på Oscars galan, då Chris hade skämtat olämpligt om Wills fru. Efter detta har flera filmbolag dragit sig ur planerade projekt med Will.

  Det är ett lyxigt behandlingshem endast för rika och kända. Will har efter det som hände på galan portats från den i tio år.

  Det finns källor som säger att Will ogillade Chris redan innan skämten om hans fru. Komikern Chris har erkänt att han varit otrogen mot sin fru, som han skilt sig från, men han har aldrig sagt att det var Jada, Wills fru, han varit otrogen med.